středa 19. března 2014

Waiting on Wednesday (♦19)



 Waiting on Wednesday je středeční meme, pořádané Breaking the Spine. Cílem je vybrat jednu knihu, kterou si chcete přečíst.






Pokrevní pouta 4: Ohnivé srdce
Richelle Mead

Připadaly vám předchozí tři díly jako klid před bouří? Tak ta bouře právě nastává!

Alchymistka Sydney Sageová už velmi dlouho balancovala mezi tím, co jí bylo odjakživa vštěpováno jako její povinnost, a mezi tím, co sama cítila. A teď se v jediném okamžiku, na který fanoušci Richelle Mead nikdy nezapomenou, odhodlá k rozhodnutí tak odvážnému, že jím překvapí i sama sebe... 

Ani pak ale nemá vyhráno. Jako by nestačilo, že musí proplouvat mezi důsledky činu, kterým obrátila svůj život vzhůru nohama! Do toho se navíc snaží sblížit se svou sestrou Zoe, i když jí nikdy nemůže svěřit své největší tajemství. Nadále spolupracuje s legendárním Marcusem, díky němuž úplně změnila svůj názor na alchymisty. A v neposlední řadě se Sydney snaží uplatnit své neobyčejné magické schopnosti – pokud se jí totiž podaří to, co má v úmyslu, zničí vědomě vše, k čemu byla zrozena a vychovávána... 

Bylo by toho vrchovatě i pro holku, která nemusí vést dvojí život a tajit před většinou světa vše, co považuje za důležité. Včetně lásky. Protože teď se totiž hraje o všechno.


Proč zrovna tato kniha?
Nedávno jsem dočetla předchozí díl série Pokrevní pouta a to Indigové kouzlo, takže přečíst si pokračování je pro mě prostě nutnost! :))

2 komentáře:

  1. Ja mám doma prvé tri diely Pokrevních pout a ešte stále som sa k nim nedostala. Ale v podstate čakám, kým vyjde celá séria a potom sa do toho pustím, tak som to spravila aj s Vampýrskou akadémiou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obdivuji tě, že to vydržíš :)). Já bych to asi nezvládla =D

      Vymazat