sobota 21. září 2013

On my wishlist ♥27

 
Meme z tvorby Book Chick City.
Cílem je ukázat každou sobotu pár knih, které bychom si přáli mít ve své knihovničce. Mohou to být knihy nové, staré, ale i knihy, které zatím nevyšly.
 
 
 
 
 
 
Pokrevní pouta 3 - Indigové kouzlo
Richelle Mead 

Povinnost je jedna věc. A láska druhá. Co když ale jdou proti sobe?

Mladá alchymistka Sydney chrání královninu sestru Jill před zabijáky a spolu s ostatními přáteli v utajení studuje na elitní škole v Palm Springs.
 
Není to ale zdaleka vše, čím se její mysl zaobírá: nedokáže v sobě potlačit city k Adrianovi. Ví sice, že je naprosto nepřípustné, aby jakožto člověk chodila s vampýrem, ale copak si může v něčem takovém poručit?
Zároveň Sydney pátrá po zběhlém alchymistovi Marcusi Finchovi, který zřejmě střeží veliké tajemství indigového kouzla. A možná má i informace o tom, že alchymisté Sydney celý život lhali a jen ji využívali…
 
Po dočtení Zlaté lilie jsem byla jak u vytržení - kdy vyjde další díl?! A on konečně vyšel! JO! Takže doufám, že si knížku co nejdříve pořídím.

 
Den co den
David Levithan

Každý den se probudíte v jiném těle, každý den žijete život někoho jiného. A tak platí jedna jediná zásada – vyhněte se tomu, aby si někdo všiml, že na jeden den přebýváte v těle někoho jiného a nepleťte se do jeho života.Vše je v pořádku, až do rána, kdy se probudíte v těle Justina a zamilujete se do jeho přítelkyně Rhiannon. Od toho okamžiku všechna pravidla, podle nichž jste až do teď žili, přestávají platit. Konečně se objevil někdo, s kým chcete být den co den.

 
Podle anotace tato kniha zní hodně zajímavě. Probudit se každý den v jiném těle? To musí být zajímavé ale hlavně strašně nepraktické. Jsem zvědavá, jaká kniha bude, protože vypadá opravdu dobře! :)

3 komentáře:

  1. Na Indigové kouzlo se moc těším, budu si ho muset pořídit co nejdřív. U druhé knížky váhám, asi počkám na recenze. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ingiko spell je skvelé, čítala som v originali, rada by som aj českú verziu 8) teším sa na ďalší diel 8)

    OdpovědětVymazat
  3. Obe tieto knihy by som veľmi chcela ;) Len čo sa týka Pokrvných pút, najprv by som si mala zohnať prvé dve :D

    OdpovědětVymazat